Cerita keong mas versi bahasa Magyar

Cerita keong mas versi bahasa Magyar


Kertamarta király a király Királyság Daha. Király volt két lánya, a neve Dewi Candra Kirana Galuh és szép és jó. Candra Kirana már eljegyzett a trónörökös Raden Inu Kahuripan Kertapati jó és bölcs.

De testvérek Candra Kirana Galuh Ajeng nagyon féltékeny Candra Kirana, mert Galuh Ajeng tesz a szív Galuh Ajeng Raden Inu majd találkozott egy boszorkány átok candra Kirana. Azt is rágalmazták így candra Kirana kizárták a Palace amikor candra Kirana sétálni a parton, nagymama sihirpun megjelent és megbabonázó vált arany csiga és dobja be a tengerbe. De a varázslat elvész, ha az arany csiga találkozott menyasszonyával.

Egy nap egy öregasszony halásztak hálóval, és arany csiga szállítani. Keong Emas hazahozott és helyezzük üvegekbe. A következő napon a nagymama keresett több hal a tengerben, de nem seekorpun kapunk. De amikor odaért digubuknya meglepődött, mert nem állt rendelkezésre a főzés szép ételeket. Sinenek Vajon ki memgirim ezt ételeket.

Hasonlóképpen, a következő napokban sinenek mennek egy hasonló eset, másnap reggel a nagymama úgy tett, belesett a tengerbe, hogy mi történik, akkor fordul arany csiga vált egy gyönyörű lány közvetlen főzés, majd nagymama figyelmeztetett: "Ki tud gyönyörű hercegnő? "El voltam bűvölve hercegnője Daha vált arany csiga bátyám, mert féltékeny volt rám", mondta az arany csiga, majd candra Kirana fordul vissza egy arany csiga. Nagyi megdöbbentette látni.

Míg Inu Kertapati herceg nem mond semmit, ha tudta candra Kirana eltűnt. Azért jött, hogy keresse meg azt tűnő közember. Nagyi sihirpun végül ki és kapcsolja magát egy holló kárt Raden Inu Kertapati. Raden Inu Kertapati döbbenve, hogy egy varjú, hogy tud beszélni, és meghatározza annak célját. Úgy véli, hogy a szent távolság és engedelmeskedett, amikor Raden Inu kapott a rossz irányba. Journey Raden Inu találkozott egy nagyapa, aki éhes, ő adta az öreg étkezés. Kiderült, hogy a nagyapja volt jó varázslat Ő segített Raden Inu ebből a varjú.

Nagypapa elütötte varjak botjával, és a madár jött a füst. Raden Inu végül azt mondta, ha Candra Kirana volt, ő küldte el kedesa Dadapan Raden. Gyaloglás után napokig megérkezett kedesa Dadapan Odalépett egy kunyhóban látta, hogy kér egy korty vizet, mert a kínálat nem volt ott. De kiderül, ő nagyon meglepődött, mert az ablakon át látta a menyasszonyát főzött. Végül a varázslat elvész, mert a találkozás Raden Inu. De ebben a pillanatban úgy tűnik, a tulajdonos a kunyhó nagymama és lánya Candra Kirana Raden Inu nagymama be. Raden Inu végül hozta a király menyasszonyát, és Candra Kirana Galuh Ajeng mondja törvény Sire Kertamarta.

Sire bocsánatot kérni Candra Kirana és fordítva. Galuh Ajeng kapnak csak büntetés. Félve Galuh Ajeng erdészeti menekülés, majd megbotlik, és beleesik a szakadékba. Végül a házasságot és Candra Kirana Raden Inu Kertapatipun haladást. Ők hozzák a jó nagymama Dadapan be a király szívét, és élnek boldogan.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar